DRESSUURGIDS.NL

DRESSAGE-GUIDE.COM

Zoeken

Populaire artikelen (2)

SP Stables

Nieuwe locatie, nieuwe start.

Ben weer rustig en laat nix meer vallen :-) Super, super dank aan Joke en Urs voor het overbrengen van Borrie naar S&P Stables.

...

lees meer »

 


 

Leuk onderwerp.
Nec ut aenean nunc maecenas senectus leo lacus egestas ipsum tristique nunc augue platea volutpat pede. Nibh consectetuer erat ut.

lees meer »

 

Follow Us

Wat is de KNHS?

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is met ruim 195.000 leden één van de grootste sportbonden van Nederland.
De KNHS behartigt de belangen van de aangesloten verenigingen en haar paardensporters, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen.
Bij de KNHS zijn acht paardensportdisciplines aangesloten: dressuur, springen, eventing, endurance, mennen, aangespannen sport, voltige en reining.
De polosport en de draf- en rensport zijn niet bij de KNHS aangesloten. De KNHS richt zich echter niet alleen op sport in wedstrijdverband, maar ook de recreatieve paardensport.
In Nederland is de KNHS als sportbond aangesloten bij NOC*NSF en internationaal bij de internationale paardensportbond Fédération Equestre Internationale (FEI).

 

CONTACT GEVENS
het kantoor van de KNHS is gevestigd in Ermelo en is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.30 en op vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur. 
Lees meer...

KNHS-CENTRUM
De KNHS heeft haar eigen sportcomplex: het KNHS-centrum in Ermelo. Hier organiseert de KNHS regelmatig activiteiten, zoals kampioenschappen, clinics, trainingen en opleidingen.
Lees meer...

FEITEN & CIJFERS
Sinds de oprichting van de KNHS in 2002 is het ledenaantal gestaag gegroeid. In de afgelopen jaren is er vooral een groei bij de houders van FNRS Ruiterpaspoorten.
Lees meer...

STRUCTUUR KNHS
De KNHS is een rechtspersoonlijkheidbezittende vereniging, die bestaat uit een bestuurlijke en een operationele organisatie. Het hoogste orgaan binnen de KNHS is de Ledenraad.
Lees meer... 

MISSIE & BELEID
De KNHS is de nationale vereniging, die de paardensport professioneel en pro-actief bevordert. Recreanten en wedstrijdsporters kunnen hun sport hierdoor zo optimaal mogelijk beoefenen. Uitgangspunt is het welzijn van en de verantwoorde omgang met paard en pony.
Lees meer...

GESCHIEDENIS KNHS

De KNHS is in 2002 ontstaan uit een fusie van 16 verschillende paardensportbonden en organisaties. Voor 2002 was de paardensport verdeeld over verschillende partijen, die elk op hun eigen manier de paardensport vertegenwoordigden en er voor zorgden dat de paardensporters hun sport zo goed mogelijk konden beoefenen.
Lees meer...

TARIEVENLIJSTEN
In de KNHS Tarievenlijst vindt u de tarieven die gelden voor bijvoorbeeld een lidmaatschap, een startkaart, registratiegelden, paspoorten et cetera. In de Wedstrijd tarievenlijst vindt u de tarieven die gelden voor inschrijfgelden, prijzengelden, vergoedingen voor officials & functionarissen en administratieve heffingen.
Lees meer...

 

Externe link

 

Fotoshoot?

  Diederik-Portret4all

Super gave dag!
Clinic Diederik van Silfhout
1 oktober 2016

Zo enorm blij dat deze dag is vastgelegd door Portret4all Fotografie!

portret4all

Blog Archief

Zoeken binnen Bohrán

S&P Stables ruiters

Lorem ipsum dolor sit amet. Nam sit amet sem. Mauris a ante.

Wie is online?

We hebben 41 gasten en geen leden online

Happy New Year! 1.1.2018 24:00